Lune Osteboller
5 stk Osteboller
25 g smør
25 g gær
0,7 dl vand
125 g cheddar ost
1 æg
100 g hvedemel
50 g grahamsmel
Topping:
1 sammenpisket æg
Lidt salt
Herb de Provence
Lidt revet cheddar
Fremgangsmåde:
Smelt smørret. Rør gæren ud i lunket vand. Pisk ægget. Bland det hele sammen i en skål med melet og osten. Sæt bollerne på en bageplade med en ske. Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time. Pensel med æg, drys lidt salt og herb de provence. Bollerne bages i ovnen i ca. 20 min ved 225 grader. Hold øje med bollerne og når de er ved at være færdige drysser du lidt cheddar over og ind i oven til det er smeltet og så ud med dem og de skal lige køle lidt af. God fornøjelse
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.