Dagen i dag

Dagen i dag har været en “travl” dag, dagen startede ud med, at C og jeg vi stod halv sent op kl 8.15 og hyggede os lidt med at få tøj på, og få C´s elskede havregrød, det er hendes yndlings morgenmad, selv om jeg er ret sikker på, at hun også vil elske mit hjemmelavet øllebrød, det er mit mål jeg vil lave det i denne uge til hende. Efter vi havde fået morgenmad, så da klokken blev 9.45 gik vi, eller jeg gik hun lå i barnevognen og halv sov, ned til baby motorik nede i hallen, hvor vi skulle være kl 10.00. Da det var slut havde vi små travlt, med at komme hjem, for at vi skulle videre i mødregruppe til kl. 12.00.. Det var rigtig hyggeligt at snakke med mødrene igen og høre lidt om hvilke planer de havde for den kommende fremtid, nu hvor vi snart, eller forhåbentlig går lidt mere sommervejr i møde. Alt i alt en super hyggelig dag. Lige nu sover lille C, da hun slet ikke havde fået sin formiddagslur eller middagslur i dag. Tror jeg vil tage mig en god afslapper inden det er spise tid og lille C vågner.