Onsdag aften

Her sidder man, ” alene” hjemme, lille musen sover, trygt i hendes vugge, som hun snart vokser helt ud af. Hun er en stor pige, imorgen bliver hun 5 mdr puha tiden flyver afsted, inden jeg får set mig om begynder hun i skole.. GYS!

Her for nogle dage siden sappede vi rundt på kanalerne og det skræmmende var vi stoppede på charlie, det plejer og er for de lidt mere voksne, men igen når mine bedsteforældre kan se Paradise hotel så kan jeg også se charlie 🙂 Nå men som sagt det er onsdag og jeg er alene hjemme, først noget lækkert mad, spinatpasta, med lidt bacon stegt på panden med, løg, rødpeber, ærter, og majs samt kyllinge stykker og ostesovs, det smagte rigtig godt. Min mand er ikke så glad for pasta generel og heller ikke ostesovs, så man må udnytte det nogle gange, at man er alene hjemme. Der er også sket så meget siden barnedåben, C er blevet større sjovt nok, men hun er bare nem som dagen er lang, det er så skønt, at være blevet mor, det skulle jeg have gjort noget før. Det er helt klart mit lod her i livet, at være mor.

Allerede få uger efter man har født, skal man tage stilling til, om skal barnet i dagpleje eller i vuggestue eller vil man noget helt andet  fx. gå hjemme med barnet. Det er meget svært at beslutte sig om det skal være det ene eller det andet, men man vil jo altid det der er bedst for alle, nogle har ikke andre muligheder end at vælge dagpleje eller vuggestue, da de ikke har råd til at den ene går hjemme og det er en skam, hvis det er virkelig det de gerne vil. Vi har snakket lidt om at jeg skulle gå hjemme og passe barnet, og det er lidt angst provokerende, men også super spændende, for det vil være mig som skal lære og opleve de første ting i mit barns liv.